Ny adress!!

Nu har jag lyckats hitt en bloggsida där jag enkelt kan ordna med layout så där kommer jag fortsätta mitt bloggande! Välkommen att titta in och läs!

http://fiffiluran.bloggspace.se/

*kludd*I'm invincible!

I will always remember

No one will notice though

Reach out for help

But for what?


I score

I win

I love


For what?

Do I remember?

Who took my hand?


I do remember

I'm invincible!

But I won...

pussilagOOFestina lente-  Skynda långsamt!Trötter...

...snygger & stygger

Sjukt trött... Känner mig som en flodhäst!! Skulle behöva ett dygns sömn för att ta igen mig. Hoppas jag orkar jobba i morgon, har inte riktigt råd att vara hemma. Har inte så mycket ork till någonting, behöver ta hand om både mig och Dexter, han är ju också lite sjukling. Nu har jag bara hosta kvar som inte vill släppa. Jobbigt som faan på morgonen.

Ska se till att "piffa" till lite hemma idag om jag orkar. Behöver dammsuga och svabba floorsen. Skitigt!! Bläää

Ska nog försöka aktivera sonen eftersom när han är sjuk blir han full av överskottsenergi! Bra på ett sätt. Antar att han är på bättringsvägen då.

blääää trött..

Pussilagoo


"Arbetsklasser"

Hur kommer det sig att chefer har en tendens att inte kunna handskas med anställda? Det finns så många olika sätt att tala om saker och ting på och som chef anser jag att man måste besitta en del viktiga egenskaper för att förtjäna sin chefsroll. Har tyvärr en del dåliga erfarenheter av chefer/lagledare som inte kunnat hantera sin roll. Deras moral och åsikter verkar gå hand-i-hand (på ett uselt sätt) och ibland får jag känslan av att dom gör det till något personligt istället för att ge konkret kritik på ett arbetsmässigt sätt. Det borde vara lättare att ha en mer stabil arbetsrelation än att försöka gräva fram det värsta hos sina anställda. Tycker att deras granskande och "grillningar" på intervjuer ska vara lika för båda parter. Har en haft en chef som hade en av dom viktigaste egenskaperna, lyhördhet! Att kunna lyssna på en som är anställd "under" en, det känns som en storhet i sig.

Undrar hur jag skulle vara som chef? Kanske skulle vara minst lika kass. Men det tror jag inte, jag kan alla fall känna empati samtidigt som jag är helt klar med vad jag tycker. Sen finns det de chefer som favoriserar och "daltar" med sina "bästa". Det tycker jag absolut inte är ok. Eller att man som chef, bara för att man känner varandra sedan tidigare behandlar sin medarbetare som vänner och inte kollegor, där är gränsen näst intill hårfin. Man måste kunna ge konstruktiv kritik till sina anställda, oavsett det förflutna förhållandet.

Kärlek på jobbet är för mig inget hinder men visst kan det ställa till problem. Paret kanske blir mer utpekat i vissa situationer och beskyllda för både det ena och det andra, det tycker jag är helt fel. Har man inställningen att på arbetet är det arbete som gäller och fritiden har ingen annan med att göra, då ska det väl inte spela nån roll kan jag tycka.

Hur som helst kan jag väl konstatera att chefer har lite av en lägga-iblöt näsa på många arbetsplatser och det jag sett på nära håll är upprörande till max.

Gör de du tror på och låt ingen kasta skit. Det är dom som ska vara smuts under dina skor! I alla fall när du blivit illa behandlad på din arbetsplats. Gå med huvudet högt, du är något!

Pussilagooo


Hårda ord!!

Har egentligen ingen aning om varför jag bloggar
men någon stans är väl syftet att kanske skapa ett forum för mig själv där jag kan rannsaka
mina egna tankar och funderingar. Just nu står det still i huvudet efter en rad olika händelser under den senaste veckan. Det har väl så smått börjat ta en vändning och jag börjar förstå mig själv.

Ganska befriande känsla att veta var man står och vad man vill. Kanske inte är helt nöjd med situationen jag har satt mig i men hoppas att omvärlden har förståelse och att mina ord har varit och kommer att förbli sanna. Vill inte förvirra och sätta andra i ett känslokaos och heller inte i det stora som i folkmun kallas "sorg".

Varför jag tar upp detta är för att jag under en period varit ganska känslokall och har sårat några som inte förtjänar detta. Det har aldrig varit mitt uppsåt och det finns nog inga ord som kan rättfärdiga mitt beteende. Vill få ett slut på mina obehärskade uttalanden och se till att få lite struktur i mina konversationer.

Kommer från och med nu att vara mer eftertänksam innan jag kläcker ur mig ett och annat och förhoppningsvis skapa en bättre stämning.

Oj oj, starka ord. Funderar på om jag kanske har utsatt mig själv för någon sorts trauma. Men det är i så fall självförvållat kan jag tycka.

Ska nog ta ett break och ta hand om mig och mina funderingar! Kanske rentutav inte tänka så mycket alls. Vill förlika mig med tanken att jag duger som jag är och att det kommer en tid för oss alla där vi känner "lycka". Är ganska lycklig, tror jag men det är något som gnager i mig, behöver reda vad det är, sen är jag förhoppningsvis "ren" i mina tankar och kan starta om på ruta nr.1.

Nu har det blivit dags att säga god natt. Ska borsta gaddarna och stänga ner datorn för att krypa ner i min säng och drömma om ingenting. Eller vem vet kanske an fin dröm jag inte drömt om på länge. Blir nog den om "Fabian", den där illusionen om äkta kärlek som han inbringar!! he he, nej jag bara yrar, klockan är alldeles för mycket, jag är trött och ska nog lägga mig omedelbums!

Pussilago


upp & Ner Ner & upp

Dagen till ära har varit full av händelser, mest dåliga faktiskt =(
Stressigs som f*n på jobbet, många griniga kunder å så stackars "killen" som ligger utanför centrrum dagarna i enda, (altså hunden jag skrivit om tidigare). Tappade pirran på smalbenet & slog sedan i huvudet i en av dörrarna på min skåpbil. Snubbla ganska rejält på en stenplatta, tappade paketen & sist men inte minst 2 hela burar med totalt 58 kollin in!! Vilken *härlig* dag...phuu nää

Men lite solsken & ett par trevliga kunder har det ju varit & en hel del flyt, ena halvan av dagen var kaotisk & andra halvan helt ok. Nöjd med min insats den här veckan, har jobbat s**t bra!

Igår pratade jag med en kille som verkar vara 110% seriös, han vill ha ett förhållande, han vill ha barn osv... Men jag vet fortfarande inte om det är rätt läge att bli "fast" just nu (missförstå mig inte nu). Bör kanske va lite ensam ett tag även om jag vantrivs, kanske är nyttigt. men som sagt, lättare sagt än gjort. Man vill gärna leva i nån slags fantasi & drömma sig bort. Känna någonting & få det besvarat. Nu har jag ju mina vänner som ger mig av allt det där vänner ska, men lite kärlek har väl aldrig skadat.

Har idag även haft första träningen för säsongen med mina tjejer 01/02 i handboll. Spelade en avslutnings match och jag måste säga att jag vart riktigt inponerad när det står 7 tjejer på rad, upp med händerna i lufen och är en helt perfekt mur. Andra laget kämpade sig fram mot mål & ett par passar tror jag nog dom fick till *ler* Riktigt stolt över tjejerna!!

I kväll blir det filmkväll, ska bara ta mig en efterlängtad dusch efter en hård arbetsdag & träning! Undrar vad vi ska se, John har valt, förhoppningsvis en komedi som vi var överrens om! =)

Puss i Lago


Huvva Liiga...

Dating...haha nja kanske ända sättet att "pricka in" 13 rätt! inte i inbördesordning...

Nr. 1 Seriös
Nr. 2 Humor
Nr. 3 Verbal
Nr. 4 Snygg
Nr. 5 Social
Nr. 6 25-35 år
Nr. 7 Empatisk
Nr. 8 Vettig
Nr. 9 Kärleksfull
Nr. 10 Hygienisk
Nr. 11 Barnkär
Nr. 12 Musikalisk
Nr. 13 Ekonomisk (Tack John)!!

Ska ta mig en funderare å sen sussa för natten!

pussi<3lago

In eller ut, jag funderar...

åhhhhhh.........skrev nyss ett helt nytt inlägg, kanske det längsta jag skrivit, å så råkar det bara försvinna....iiiihh aaarg

Jag har ju tidigare skrivit om kärlekstrubbel, eller rättare sagt obesvarade kärklek. Jag bestämde mig för en kort tid sen för att inte "känna" någonting, bara stänga av och vara...Det var lätt till en början men det är väl inte meningen att inte känna någonting alls. Jag känner ju en massa saker så frågan är nu om det är så hälsosamt att bara trycka på "off"?
Det kändes helt ok men känslorna kom krypandes och istället för kärlek kände jag någonslags oro och ångest, vilket var än värre. Ska nog trycka på "on" igen, dock utan kärlekskänslor inblandat.

En annan man dök plötsligt upp och uppenbarade en konstig och mystisk aura..den går inte att förklara och den känslan jag fick var "ihh rysning"! skumt! men men han e inte välkommen in i mitt rum, dörren e låst! Filosofiskt hehe

posten; phuuu, en man borta 8ryggskott, en annan med ryggont titt som tätt och en tredje som snart kommer att ha ont, det kan jag slå vad om! Så det ger mig tydliga signaler om att ta hand om min rygg lite bättre, för som det ser ut nu så kommer jag att vara en kvinna med otroligt stor rumpa om jag fortsätter att "falla fram" pga min dåliga rygg, hehe
Lite träning skulle juh inte skada, å då kanske mina "dallriga" lår och "pluffset" på magen skulle försvinna ;D

Ett litet inlägg till Sarah, jag läste din blogg och såg att du var arrrg, Ucsh jag blev också skit pisst!! Va e de för jävla skit... ett barn ska absolut inte vara en belastning och är heller inte det! Då är de nåt som e "all wrong" i skallen på dom det handlar om! Vill bara banka skiten ur, men det hjälper väl inte det heller! Jag som önskar mig minst ett till barn skulle aldrig drömma om att missunna min son eller nästkommande barn, va e de för jävla stil X( bläää
Du är stark och det avundas jag dig, ska oxå ta å skaffa mig lite mer skinn på näsan, vem vet det kan ju komma att behövas nån gång i framtiden! Stå på dig bara!! Du är guld, och din son ÄLSKAR dig, det är jag säker på! <3

Mjaha, idag blidde det lite moralkärring minsann, men det bjussar jag på!
Sov nu så slött *tihi* ;-)

PuSSiLaGoO

Suck...men dock ett litet -leende-

Njahopp, efter ett inte så roligt samtal med x:et (psykot, inte Rassmus) så känndes det lite mysko...men har nu pratat med min vän å är på -prutthumör- LOL =)

Är nog för trött för å skriva så får bli lite mer nån annan dag.

Åker till Mor i morgon å stannar nog hela helgen, ska vara barnvakt i mor´rn å sen blir det väl bara slappa antar jag...

Nattsinatt

puSSilagOO

Pluppiruppen <3Lillprinsen sover sött, å mamma tar kort i smyg, shyysh!!

Denna dag har varit mycket hädelserik...meen ska återkomma till det vid ett senare tillfälle eftersom det är lite käsligt för tillfället!

Är så skönt att -Mi Corazon- är hemma hos mig igen, har lääängtat! Vi hade en helt underbar kväll, UTAN tjafs å blaj! Titta film, käka, duscha och läsa lite natti-sagor! Peter och Draken Elliot blev det idag, min imitation av Elliot blev som en förvrängd fylleröst, men dock uppskattades den för ett och annat fniss hördes under täcket...ja han gör gärna så när jag låter sådär på rösten haha

Ska nog försöka sussa lite nu, å så har jag en hel del handbollsträningar att skriva iordning innan nästa fredag då träningarna börjar igen! Dom är juw så lätta dom små flickorna men du är det matcher snart också (jag har ingen aning om hur jag ska få dom att spela på positioner) hö hö men men de ska nog ordna säj!

Natt natt
Pussilagooo

Börjar 2009 med magsjuka =(Så här ser man ut om man e lyckligt ovetande om att man innon ett par timmar kommer ligga i en alldeles för liten säng å må piss!! Magsjukan syns inte till på denna version av west-side-posen!

Ha ha, men men har haft en ganska bra jul och nyår... har tagit beslut om att försöka vara stark singel utan massa kärleks-trubbel, misstolkade situationer och bygga på en redan startad (kanske lite mysko start) men bra vännskap!

Nu sitter jag och funderar på hur mina -69kr på kontot ska kunna bli mins +69kr... Känns som jag får vänta lite surt på den 20:e!

Jahopp, nu ska här kollas på rulle å sen blir det till att sova tidigt, då de e dags att jobba i morrn!

Sov sött
pUSSilaGOO

RSS 2.0