Så var det dags att Blogga då...

Ingen idé att skriva, "var ska jag börja" för den frågan är överskattad..

Sitter just nu och funderar över morgondagen, då det är sista dagen på en relativt ok abertsvecka och dess utom utgång för några av oss på jobbet och det ska bli såå kul. Har sett fram emot det hela denna vecka! =)
Var vi ska ta vägen vet jag inte, men först och främst ska jag på Julbord med en vän och sedan vidare till Perre på jobbet i Väsby. Var det sen bär av får komma spontant..Blir väl uppdatering i helgen ;)

Kroppen känns som en enda stor värkande muskel. Känns i ryggen att det är tungt på jobbet vissa dagar. Är väl inget muskelberg direkt ;) Men man har ju lyxen att gå till vår sjukgymnast 2 dagar i veckan, GRATIS!! Eller oxå är det ett inbakat avrdag på lönen, va vet jag..

Kärleken <3 utelämnar jag denna blogg då det inte ska avslöjas för mycket.. tihi
Bör nog, (för mitt eget bästa) inte förtälja hela historien...men kärlek finns det såklart!!

Dexter (min son) växer så det knakar, häromdagen frågade han mig, "mamma, va betyder det när man säger att man älskar någon"? Jag svarade som vem som helst skulle gjort att det är när man tycker mycket om någon. Han sa då till mig (kanske det finaste jag någonsin hört) "I Love U Mi Corazon" som (för er som inte vet) Jag Älskar Dig Mitt Hjärta. Tur att han har en fröken på dagis som kan spanska..hi hi

Näpp nu har det blivit dags att nanna kudden å förhoppningsvis sova och drömma sött..

Natti Natti
Pussilago


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0